Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Batman: Arkham Knight: Προβλήματα επιδόσεων με AMD και Nvidia κάρτες γραφικών

    Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας ανάπτυξής του έχει ως εξής: Το Batman: Arkham Knight για κατόχους ηλεκτρονικών υπολογιστών παρουσιάζει συγκεκριμένα προβλήματα επιδόσεων με κάρτες γραφικών της AMD. Συνεργαζόμαστε στενά με την AMD προκειμένου να επιλυθούν όλα τα προβλήματα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας.

     

    Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις μέρος του προβλήματος εντοπίζεται στο GameWorks feature της Nvidia στο οποίο βασίζεται το παιχνίδι. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ένα χαρακτηριστικό της Nvidia παρουσιάζει δυσλειτουργία με hardware ενός ανταγωνιστή. Ακόμη το HairWorks feature του The Witcher 3 προκαλούσε σημαντική μείωση των επιδόσεων σε AMD κάρτες. Η AMD από την μεριά της, ήδη έχει κυκλοφορήσει ορισμένους beta catalyst drivers που ευελπιστεί να λυθούν κάποια από τα προβλήματα αυτά. Ωστόσο προειδοποιούν, ότι αν ο χρήστης τρέξει ένα in-game benchmark, τότε μπορεί το παιχνίδι να κρασάρει. Επίσης αίσθηση προκαλεί και η απουσία υποστήριξης Crossfire.

     

    Προβλήματα όμως παρουσιάζονται και σε χρήστες καρτών Nvidia. Υπάρχουν αναφορές για σημαντικές πτώσεις στο frame rate σε τυχαίες στιγμές, ενώ ακόμη μεγαλύτερα είναι σε SLI setups. Υπενθυμίζουμε ότι έκανε το ντεμπούτο του κλειδωμένο στα 30fps, που μπορούν να αυξηθούν σε μικρό βαθμό με την επεξεργασία ενός ini αρχείου. Ακόμη όμως και με μια 980 Ti ή Titan X τα 60fps δύσκολα τα αγγίζει κάποιος. Απορούμε γιατί οι εταιρείες δεν ελέγχουν περισσότερο τα παιχνίδια πριν προβούν στην επίσημη διάθεσή τους.

     


    2015 06 23 image 4


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.